Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Глезен"
Старите приятели, като старите обувки, са удобни. Но старите обувки, за разлика от старите приятели, са склонни да не са подкрепящи: по-лесно е да се спънеш и изкълчиш глезена, докато носиш чифт стари обувки, отколкото при новите обувки, с по-малко отстъпващата им кожа.
Алегзандър Маккол Смит
Тези бръчки са нищо. Тези сиви коси са нищо, Този стомах, който увисва от стара храна, тези натъртени и подути глезени, моят потъмняващ мозък, те са нищо. Аз съм същото момче, което майка ми е целувала.
Марк Странд
Децата, отгледани да бъдат глезени и разглезени, всъщност не стават добри лидери. Лидерите трябва да бъдат независими и уверени.
Ейми Чуа
Глезените са почти винаги чисти и добре изглеждащи, но коленете - почти никога не са.
Дуайт Айзенхауер
Нещото под леглото ми, което чака да сграбчи крака ми, не е истинско. Знам това, но също знам, че ако съм внимателен и държа краката си под завивката, то няма да ми сграбчи глезена.
Стивън Кинг
Не гледайте краката си и не си мислете: "Те са дебели." Помислете си: "Тези неща ме носят цял ден и нямам артрит. О, и имам страхотни глезени."
Трини Уудол
Децата имат право да бъдат глезени, нали? Какво по-скъпо и по-приятно от привързаността на майката! И как ни липсва, когато пораснем.
Данила Монтанари
А усетиш ли мъничка възможност за щастие след толкова мрачен период, трябва да се вкопчиш в глезените на щастието и да не се пускаш, докато не те извлече по очи от калта - това не е егоизъм, а задължение. Даден ти е живот, твой дълг е да намериш нещо красиво в живота, без значение колко е крехко.
Елизабет Гилбърт
На лъжата краката са къси... Но какви са й мускулести глезените!
Александър Фюрстенберг