Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Предпочитание"
Когато си специален за котка, ти си специален. Тя ви носи дарбата на нейното предпочитание към вас, гледката към вас, звука на гласа ви, докосването на ръката ви.
Лестър Пиърсън
Журналистите обикновено нямат пристрастия към една или друга космологична теория, но мнозина имат естествено предпочитание към вълнение.
Стивън Уайнбърг
Интровертите изпитват симпатия към хора, с които се срещат в приятелска атмосфера; екстровертите отдават предпочитание на тези, с които си съперничат.
Сюзан Кейн
Имам предпочитание към грубата архитектура, истинска, евтина, незавършена.
Том Мейн
Моето предпочитание е за проза с повече мълчание в него, език, който съдържа повече джобове на странност.
Антъни Доер
След дълги размишления върху политическите и социологическите аспекти на таблицата осъзнах, че не се интересувам напълно от храната. Моето предпочитание е фуражът, който е евтин, бърз и лесен за набавяне и приготвяне, като същевременно предоставя необходимите хранителни вещества, за да може човек да остане жив.
Гейл Хъниман
Родителите ми притежаваха аптека в Будапеща, която ни осигури комфортен живот. Тъй като бях тяхното единствено дете, те искаха да стана фармацевт. Но моето собствено предпочитание би било да уча философия и математика.
Джон Харшани
Той престана да може да прави разлика между личното предпочитание и моралния императив и престана да приема, че такова разграничение е възможно.
Елинор Катън
В науката се четат по предпочитание най-новите произведения. В литературата четете най-старите. Класиката винаги е модерна.
Еми Лоуел