Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сътрудница"
Ти и аз сме създадени за трансцендентност, смях, грижа. Бог нарочно не е направил света съвършен, защото Бог търси теб и мен, за да бъдем сътрудници с Бога.
Дезмънд Туту
За мен няма нищо по-лошо, от това да слушаш, как сътрудниците се извиняват за своят работодател.
Ричард Брансън
Стимулирайте работниците си. Постоянно, ден по ден, търсете нови методи за стимулиране на своите сътрудници и подържане на състезателен дух в колектива.
Сам Уолтън
Ако не сте в състояние да предавате това, което се опитвате да постигнете, на вашите сътрудници, ще имате само слуги - или идиоти.
Бярке Ингелс
Най-напредналото, креативно и оригинално мислене винаги е продукт на исторически контекст и влиянието на предишни гении, наставници и сътрудници върху ума на създателя.
Майкъл Гелб
На мен не са ми нужни сътрудници, която могат само да се съгласяват. Аз искам, всеки да ми говори истината в лицето, - даже ако за това бъде уволнен.
Самюъл Голдуин
Търговията, миграцията и съвременните комуникации ни дадоха мрежи от приятели и сътрудници в други страни. Дължим им много, но социалният договор с нашите съграждани у дома носи уникални права и отговорности, които понякога трябва да имат предимство, особено когато са толкова бедстващи, колкото и най-бедните хора в света.
Ангъс Дийтън
Ако вие искате да построите наистина велика компания за векове, вие трябва да задавате на своите сътрудници високи морално-етически стандарти.
Гай Кавазаки
Добре си спомням, че ми каза окултист с голям опит, че са необходими две неща за безопасност в окултизма, правилни мотиви и правилни сътрудници.
Дайън Форчън