Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Букет"
Умните хора са като ароматни цветя; един е приятен, но от цял букет имаш главоболие.
Бертолд Ауербах
Децата в семейството са като цветя в букет: винаги има едно което твърдо решен да се изправи в противоположна посока от начина, който желае аранжора.
Марсилин Кокс
Те бяха ценители на скуката. Те хапваха различните букети от фино различените скуки, които се издигаха от дългите, пропиляни часове в мъртвия край на нощта.
Анджела Картър
Красив букет или дълготрайно цъфтящо растение е традиционен подарък за жените, но аз препоръчах както на мъжете, така и на жените да пазят свежи цветя в дома заради тяхната красота, аромат и повдигане, което придават на нашите настроения.
Андрю Уейл
Майка ми казва, че болката се крие във всеки, когото видите. Тя казва, че се опитайте да си го представите като големи китки цветя, които всички носят със себе си. Помислете за болката си като за голям букет червени рози, красива колие от тръни. Всеки има такова.
Франческа Лия Блок
Мнението е най-евтината стока на света. Попитайте някого и той ще ви подари цял букет.
Наполеон Хил
Тайната е като вино: с всяка година по-богат букет и по-ярък вкус.
Джон Банвил
Какво е нашият живот без котките? Котките, това са цветя от козина. От тях можеш да правиш букети. И благословени са ръцете на тези, които утешават нашите малки братя и се грижат за тези "цветя". И аз горещо вярвам, аз съм убеден: вашите котки обезателно ще промълвят за вас думичка пред Бога.
Савва (Мажуко)
Изпратете букет цветя на мис Ъпджон и напишете «Обичам те» на гърба на сметката.
Граучо Маркс