Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Интериор"
Няма да има уместност в спектакъла на елегантен интериор, доближен от нисък среден вход.
Витрувий
За да привличам мъжете, аз си слагам парфюм, наречен 'Нов интериор на колата'
Рита Ръднър
Основната цел на интериора на сградите е да заграждат, а не директно пространство, и да отделят вътрешността от външната страна.
Робърт Вентури
Архитектурата е основно дизайн на интериори, изкуството да се организира вътрешно пространство.
Филип Джонсън
Идеята (за картината "Стая в Ню Йорк", 1932 – бел.ред.) беше в главата ми дълго преди да я нарисувам. Дойде ми в ума, когато съзирах осветените интериори, докато се разхождах из градските улици през нощта, най-вече в района, където живея (Вашингтон Скуер, Ню Йорк - бел.ред.); въпреки че не става въпрос за конкретна улица или къща, а за синтез от много впечатления.
Едуард Хопър
Филмите и книгите ни позволяват да не живеем живота си за известно време и това е полезен шанс да възстановим спящия си интериор поне за известно време.
Максим Е. Маткин
Интериорът на съзнанието на тийнейджър е безкрайна война между глупав и умен.
Уилям Ландей
Аз не микроменажирам интериора. Хората ме питат и аз казвам "не". Не искам да контролирам всичко.
Франк Гери
Вземете гледната точка на журналист или учен. Наистина изучете какво е около вас. С какво са облечени хората, как изглеждат интериорите на сградите, какви шумове чувате? Ако донесете вашите аналитични сили, можете да направите почти всичко интересно.
Гретхен Рубин