Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Подхранване"
Определям любовта така: волята за разширяване на себе си с цел подхранване на собствения или чуждия духовен растеж.
Морган Скот Пек
Да подхранваш душата означава да станеш по-добър, по-състрадателен, по-мъдър и по-любвеобилен, често чрез вземането на трудни избори, които насърчават растежа, а не безопасността. Подхранването и израстването на душата е самата причина за човешкия живот...
Джоан Борисенко
В различни епохи и в различни социални среди човек обича, мрази и се надява по различни начини. Както дървото чрез корените си храни своите цветя и плодове със сока на почвата, така човек намира подхранване за своите чувства и мисли, дори най-високите, в икономическата основа на обществото.
Лев Троцки
Бях научил, че всеки пациент има право да се надява, въпреки дългите шансове, и моята роля беше да помогна за подхранването на тази надежда.
Джеръм Групман
Природата е друг важен аспект на подхранването на душата. След поход в планината, където живеем, например, изпитвам забележително чувство на благодарност и страхопочитание. Умът ми утихва и ми позволява да виждам по-ясно красотата на творението. И чрез тази благодарност красотата на Вселената се отразява обратно на създателя.
Джоан Борисенко
Като пример, ето петте стълба на здравето на мозъка: движение, откриване, отпускане, подхранване, свързване.
Санджай Гупта
Бях започнала да разбирам, че сме дали гласовете си на дискурс, чиято единствена цел беше да дехуманизира и брутализира другите – защото подхранването на този дискурс беше по-лесно, защото запазването на властта винаги се чувства като път напред.
Тара Уестоувър
Ние надценяваме несъществени неща като по-хубава кола или къща или дори нематериални неща като броя на нашите последователи в Туитър или начина, по който изглеждаме на снимките ни във Фейсбук. В резултат на това пренебрегваме дейности, които са наистина важни, като прекарване на време с любимите ни хора, подхранване на духа ни или грижа за здравето ни.
Грег Маккюън
Основният проблем при проектирането на местен парк е проблемът с подхранването на разнообразна среда на парка, която може да го използва и поддържа.
Джейн Джейкъбс