Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Секретар"
Най-важният аспект на отношенията между президента и държавния секретар е, че и двамата разбират кой е президент.
Дийн Ачесън
Ах, ако имах секретар за сънища! Какви забележителни неща би записал!
Жул Ренар
Когато секретарите безделничат и се занимават с бърборене - това е явен признак за това, че учреждението се намира в състояние на загниване.
Лий Якока
Ние оценяваме усилията на САЩ, на президента, на държавния секретар и сме готови да намерим всякаква форма на разговори, но трябва да преодолеем различията между Сирия и Израел, за да постигнем мир.
Ицхак Рабин
Честно казано, като държавен секретар, ако някой се отнася лошо с теб, защото си жена, ти си виновен, а не те.
Кондолиза Райс
Като държавен секретар за мен беше огромна чест да представям тази велика страна, която толкова обичам - наистина видях, че нашите големи сили са в способността на хората да достигнат потенциала си тук.
Кондолиза Райс
Никой не ми се обажда. Не мога да проверя телефонния секретар, защото съм бил тук през цялото това време. Ако изляза, някой може да се обади, докато съм навън. Тогава мога да проверя телефонния секретар, когато се върна.
Лидия Дейвис
Основното, за което ще работят депутатите от ГЕРБ-СДС, е продължаването на ваксинационния процес. Увеличаването на заплатите на лекарите и медицинските работници е наш приоритет, за който също ще настояваме. Планът за възстановяване и развитие трябва да бъде внесен незабавно в Европейската комисия и това ще бъде третият ни приоритет. Парламентарната ни група ще се казва ГЕРБ-СДС, като уважение към колегите. Председател на парламентарната група ще бъде Десислава Атанасова, зам.-председатели – Румен Христов, Тома Биков, Александър Ненков. Секретар на групата – Евгения Алексиева. За заместник-председател на Народното събрание ще предложим Росица Кирова. ГЕРБ-СДС ще бъде опозиция. Хаосът в държавата трябва да спре!
Бойко Борисов
"Първо, този човек, Вуцов, не може да бъде отстранен от футбола. Така че, каквото реша, това ще правя. Не е той препъникамъкът в българския футбол." (в отговор на журналистически въпрос дали ще бъде уволнен главният секретар на футболния съюз Иван Вуцов, който е кумец на Славков)
Иван Славков