Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Изделие"
Искаше й се да има малка собствена жълта къщичка, с цветна кутия, пълна с истински цветя и билки - теменужки и розмарин - и сладък любовник, който вечер да се люлее с нея и да готви тестени изделия и да чете поезия на глас.
Франческа Лия Блок
Обикновено не ми е приятно да имам корем, пълен с тестени изделия.
Елизабет Олсън
Обикновеният човек е серийно изделие на природата.
Артур Шопенхауер
Ястията с тестени изделия са не само вкусни, но и са страхотни, лесни варианти за бърза вечеря през натоварения делничен ден.
Маркус Самуелсон
Трансмазнините, открити в маргарина, опакованите бисквитки, бисквити и тестени изделия, увеличават мазнините в средната ви част и всъщност могат да преразпределят мазнините от други части на тялото към корема.
Мехмет Оз
Ясно е накъде върви светът. Навлизаме в свят, където всеки термостат, всеки електрически нагревател, всеки климатик, всяка електроцентрала, всяко медицинско изделие, всяка болница, всеки светофар, всеки автомобил ще бъдат свързани към интернет. Помислете какво ще означава за света, когато тези устройства са обект на атака.
Анди Грийнбърг
Конструкторът през цялото време трябва да мисли за нещо. Моите изделия са известни по цял свят, но това не означава че не трябва да се мисли повече. Конструкторът е задължен цял живот да работи. Аз следвам тази идея.
Михаил Калашников
Онези места, които не разбирам, просто правя лоша храна. Необходими са някои действия. Приготвянето на добри тестени изделия е толкова по-лесно, отколкото правенето на лоши неща.
Антъни Бурдейн
Невероятната комбинация от картофи и тестени изделия се появява в някои италиански рецепти.
Йотам Отоленги
Зацапването на ръцете ви в брашно, докато се занимавате с домашно приготвени сладкиши, е една от онези хюга дейности, които могат да бъдат чудесни сами или с приятели и семейство. Малко неща създават усещането за хюга като миризма на пресни печени изделия.
Майк Викинг