Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ментор"
Не чувствам, че бих бил добър ментор. Не знам какво мога да предложа в това отношение. Правя това по доста егоистични причини.
Райън Гослинг
Колегите са прекрасно нещо - но ментори, там се правят истинската работа.
Юнот Диаз
Желателното е преподавателят да престане да бъде преподавател, доволен от предаването на готови решения. Неговата роля трябва по-скоро да бъде ролята на ментор, стимулиращ инициативата и изследванията.
Жан Пиаже
Можете да намерите ментор; трябва да задавате въпроси, трябва да покажете интерес към това, което прави другият човек. Трябва да имаш любопитство - мисля, че хората оценяват това и ще искат да ти помогнат.
Нина Гарсия
Треньорите са много важни за играчите. Това са хора, които са ментори, хора, които ги съветват, хора, които трябва да им бъдат приятели и някой, на когото можете да разчитате в турът.
Новак Джокович
Ако там, където живеете или работите, цари негативна атмосфера, отидете другаде. Потърсете приятели, бизнес партньори и ментори с положителни нагласи, които споделят вашите цели и най-добри интереси.
Рич Девос
Ако не друго, бих казал, че семейството ми беше предприемаческо - дядо ми и баща ми. Беше ни в кръвта. Но нямах този ментор, който да е супер успешен.
Тилман Фертита
Разбрах, че търсенето на ментор се е превърнало в професионален еквивалент на чакането на Чаровния принц. Всички сме израснали в приказката "Спящата красавица", която инструктира младите жени, че ако просто изчакат пристигането на своя принц, ще бъдат целунати и откарани на бял кон, за да живеят дълго и щастливо. Сега на младите жени се казва, че ако успеят просто да намерят правилния наставник, ще бъдат избутани нагоре по стълбата и ще бъдат отведени в офиса в ъгъла, за да живеят дълго и щастливо. Още веднъж учим жените да бъдат твърде зависими от другите.
Шерил Сандбърг
Никога не съм имал таен герой в съзнанието си, но съм държал много ментори в ума си, които са герои. Ганди, Исус, Моисей, Мартин Лутър Кинг, всички те бяха тайни герои в съзнанието ми, защото отстояваха това, което искаха, в което вярваха.
Джон Асараф
Обичам, че станах ментор, почти като майка, на всички хора, които обичат италианския, които обичат готвенето. Изглежда, че ги правя удобни.
Лидия Матичио Бастианич