Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Протокол"
Знам, че има хора, които вярват, че трябва да простиш и да забравиш. За протокола, бих искал да кажа, че съм голям почитател на прошката, стига да ми се даде възможност да се реванширам първи.
Сю Графтън
За протокола? Никога не съм бил нейното бебе. Всъщност отхвърлям идеята за излизане от тялото й. Предпочитам да вярвам, че съм бил излюпена или може би купена.
Джен Ланкастър
Ако не сте сигурни, подпишете протокола, поставете вашите наблюдатели там и успех, на границата между Русия и Украйна, на границата между Украйна и Западна Европа. Седнете там и гледайте от сутрин до вечер, хапвайте сланина и пийте водка. Вкусна е сланината в Украйна. Гарантирам. Момчетата оттам ми пращат.
Владимир Путин
Кариерата ми започна някак случайно. През 1960-те години започнах практика в нововъзникващото поле на лечение на ума и тялото. Приблизително по това време то беше напълно в зародиш. Разработвах протокол, който да използва осъзнаването на тялото като инструмент за намаляване на стреса.
Питър Левин
Нетскейп оживи интернет с браузъра. Те направиха интернет, за да може баба да го използва и внуците й. Второто нещо, което Нетскейп направи, комерсиализира набор от отворени протоколи за предаване, така че никоя компания да не може да притежава мрежата.
Томас Фрийдман
За протокола, всъщност не мразя себе си, но мразя начина, по който се представям онлайн.
Шейн Доусън
За протокола, аз съм клиничен работохолик.
Аиша Тайлър
За протокола, с тази реч го изхвърляте от парка.
Джули Джеймс
За протокола, аз не съм нерешителен човек и не съм страхливец. Просто имам много подробен въображаем живот и понякога той има предимство пред това, което всъщност се случва около мен.
Елизабет Бард
Протоколът представлява категорично указание за поведение, стил, общуване и облекло, чието спазване допринася за стойностното реализиране на събитието, както и за симетризирането, синхронизирането и координирането на неговите отделни компоненти. Той е и театър, и драматургия, и режисура, но също така – и наука, и рационална практика за държане по време на особено важни моменти и сюблимни ситуации.
Любомир Стойков