Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Такси"
Болничното легло е паркирано такси с работещ брояч.
Граучо Маркс
Причината, поради която мързелът рядко се налага като начин на живот, се свежда до една проста причина: парите. От активен начин на живот могат да се направят богатства. Фитнес залите начисляват такси. Но никой няма да прави пари от сън. Безплатен е.
Том Ходжкинсън
Имам шофьорска книжка, но истината е, че почти никога не карам. Предпочитам да обикалям с такси.
Феран Адриа
Бельото ви е чисто, в случай че трябва да бъдете ударен от такси и трябва да се съблече пред непознати.
Джон Чийвър
Нямам какво да споделя с други мъже. Сърцето ми потъва, когато се кача на такси и някой започне да ми говори за футбол.
Дейвид Уолямс
Сега архитектурата се състои от ред, който на гръцки се нарича такси ... Редът е балансираната настройка на детайлите на произведението поотделно и, що се отнася до цялото, подреждането на пропорцията с оглед на симетричен резултат.
Витрувий
Почти бях отвлечена, опитвайки се да намеря такси на улицата. В Саудитска Арабия не е нормално една жена да ходи сама по улицата, а аз не си покривам лицето, така че съм открита мишена.
Манал Ал-Шариф
Не се возя в метрото. Или отивам пеша, или вземам такси в Ню Йорк.
Нина Гарсия
Най-големият център за печалба за инвестиционните банки са солидните такси, които те начисляват за поемане на предложения за акции и даване на финансови съвети, а анализаторите излагат тези печалби на риск, ако публикуват отрицателни заключения за компаниите, които плащат таксите.
Алекс Беренсън
С тези негови уши, Кларк Гейбъл прилича на такси с отворени предни врати.
Хауърд Хюз