Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Баскетбол"
Мога да обясня на всеки, какво е нужно да играе баскетбол. Само че никой не може така.
Майкъл Джордан
Спортът е прекрасна метафора на живота. Всички от спортовете които се практикуват - ски, баскетбол, риболов - няма по-голям пример от голфа, защото играете срещу себе си и природата.
Робърт Редфорд
Така като всеки треньор по футбол или баскетбол, винаги вярвате, че ще спечелите.
Колин Пауъл
Традицията в Сърбия винаги е била отборните спортове - футбол, баскетбол, хандбал, волейбол и водна топка, индивидуалните спортове не се поддържат.
Новак Джокович
Играл съм всичко - бейзбол, футбол, баскетбол. Все още мога да плувам по една миля на ден. Затова не мога да ходя.
Бари Голдуотър
Творчеството може да се научи като баскетбол, което не означава, че всички ще бъдем звезди на НБА.
Едуард де Боно
Наред с други неща, невропластичността означава, че емоции като щастие и състрадание могат да се култивират по същия начин, по който човек може да се научи чрез повторение да играе голф и баскетбол или да владее музикален инструмент и че такава практика променя дейността и физическите аспекти специфични мозъчни области.
Андрю Уейл
На мен ми харесва моето тяло - то е силно. Аз мога да местя мебели. Мода да яздя коне. Мога да играя баскетбол. Моето тяло е добре смазана машина.
Синди Крофорд
Аз съм много обичайна: играя баскетбол, плувам, ходя на кино, слушам музика и обожавам пазаруването.
Сърша Ронан
Синовете ми Брандън (9) и Дилън (8) обичат да си играят в спалнята ми. Там имам пилон като в стриптийз баровете. Те го използват по-често и от мен. Двамата са чудесни деца и аз предпочитам да оставам вкъщи с тях, вместо да ходя по клубове. Обичам да им готвя. Заедно играем баскетбол, ходим на плаж и плуваме. Аз съм една щастлива майка.
Памела Андерсън