Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сенатор"
Аз съм свободен човек, американец, сенатор и демократ - именно в тази последователност.
Линдън Джонсън
Нареждам господа сенаторите да държат речи, не с написани, а със свои думи, за да се види глупостта на всеки.
Петър I
Куба дойде от диктатура и аз пристигнах в президентството, след като бях сенатор в продължение на 25 години.
Салвадор Алиенде
Оставете почестите на сенатори и учени. А на моя надгробен камък напишете: "Казвам ви: аз съм болен".
Том Уейтс
В добрите стари времена, когато бях сенатор, бях свой човек.
Джо Байдън
Интересни сте момчета. Не сте забелязали, че вашите конгресмени, сенатори изглеждат толкова добре, хубаво, имат костюми, ризи. Изглежда, че са умни хора. Поставят ни наравно със Северна Корея и Иран, а в същото време настояват президента да ни убеди да решим заедно с вас проблемите на Северна Корея и иранската ядрена програма.
Владимир Путин
Баща ми не е консул, дядото не е сенатор, майка ми не е безмилостно същество и при такива обстоятелства не е лесно да се направи кариера.
Мигел Отеро Силва
Посочвам в събранията и в присъствието на господа сенаторите да говорят само думи, а не според написаното, за да могат всички да видят глупостта.
Петър I Велики
Това се случваше в миналото, точно в Колумбия: имаше амнистии за всички, членове на партизаните бяха избрани за кметове, сенатори. Днес има сенатори, които са - които преди са били партизани.
Хуан Мануел Сантос
Уважаеми сенатори, неведнъж съм казвал, казвам го и сега, че добрият и полезен владетел, на когото сте поверили толкова голяма и неограничена власт, трябва да служи винаги на сената, често – на целия народ, а понякога – дори на отделни граждани.
Тиберий