Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Челюст"
Всички отнемаме ценни моменти от безмилостните челюсти на времето.
Кресида Коуел
Идеята на всеки за страхотна книга е различна, разбира се. За мен това е този, който кара челюстта ми да пада на всяка страница, написаното е толкова оригинално.
Карл Хайасън
Вратите на универсалния магазин бяха широко отворени като огромни челюсти, готови да се хранят с пазарския планктон, който минаваше през тях.
Марк Бърнел
Въпросът е, че независимо какво решите да правите с тялото си, когато умрете, в крайна сметка това няма да бъде много привлекателно. Ако сте склонни да се дарите на науката, не трябва да позволявате изображенията на дисекция или разчленяване да ви отблъснат. Те не са повече или по-малко ужасяващи, според мен, от обикновеното гниене или зашиването на челюстите през ноздрите ви за гледане на погребение.
Мери Роуч
В челюстите на вълка никой не обича ближния си.
Франс Емил Силанпя
Когато залаганията бяха в Дъсти кимаше с глава и аз нокаутирах човека. Не знам дали някога сте нокаутирали някого, но най-доброто място да го ударите е там, където челюстта среща ухото. Ако ги хванете правилно, те падат напред. Винаги грабваха ризата ми по пътя надолу и я късаха, така че имах сделка с Никсън, че получавам нова бяла риза всяка вечер като част от заплатата си.
Чарлз Бранд
Ако ми кажете кога Бог позволява на християнин да остави настрана оръжията си, аз ще ви кажа кога Сатана е престанал да изкушава. Като старите рицари по време на война, ние трябва да спим със закопчан шлем и броня, тъй като главният измамник ще сграбчи първия ни час без охрана, за да ни направи своя плячка. Господ да ни пази бдителни през всички сезони и да ни даде окончателно бягство от челюстта на лъва и лапата на мечката.
Чарлс Х. Спърджън
Извадих вещите си - челюстта на татко, библията на мама, Марта. Лежейки неподвижно, чух задушените ридания на влажни стени.
Едуард Кери
Помисли за това. В името на славата мъжете ще рискуват големи опасности. Те се поставят в челюстите на смъртта повече, отколкото заради децата си. За слава те ще си харчат парите като вода и ще си докопаят пръстите. Не сте ли наблюдавали това в собствения си дом?
Карен Есекс
...Сред народа е разпространена мълвата, че когато Тиберий излязъл след един разговор, слугите чули Август да казва: "Нещастният римски народ, под какви бавни челюсти попада!"
Тиберий