Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стрелба"
Изпуснал съм над 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях.
Майкъл Джордан
Стрелбата е предаване на мисли от разстояние.
Дон Аминадо
Докато има стена, бодлива тел и заповед за стрелба, не може да се говори за нормалност в Германия.
Хелмут Кол
Ненавиждам пистолетите. Те убиват хората. И докато това оръжие съществува, хората ще убиват. Това е неоспорим факт. Аз съм виждал рана от стрелба, и ви казвам, че това зрелище не е от най-хубавите. Тя беше на снимачната площадка, и аз бях сериозно уплашен.
Даниел Крейг
Това, което ме държи буден през нощта, е продължаващата и нарастваща липса на рационалност на нашата нация в отговор на масовите стрелби.
Пол Трембли
Той е като военна стрелба, настроена към душата ти!
Хилари Дъф
Ако разбирате реална практика, тогава стрелба с лък или други дейности могат да бъдат дзен. Ако не разбирате как да практикувате стрелба с лък в истинския му смисъл, въпреки че тренирате много усилено, това, което придобивате, е просто техника. Това няма да ви помогне през цялото време. Може би можете да ударите целта, без да се опитвате, но без лък и стрела не можете да направите нищо. Ако разбирате смисъла на практиката, тогава и без лък и стрела стрелбата с лък ще ви помогне. Как ще получите такава сила или способност е само чрез правилна практика.
Шунрю Сузуки
Един от най-лошите начини да умреш е стрелба от разстояние, без начин да се защитиш.
Б. В. Ларсън
Всеки има стрелба към величие.
Зак Фридман
Представянето на тъпотата на другите не е добра почва за стрелба в крака.
Амартя Сен