Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сандвич"
Всеки предпочита някои храни пред други, но някои възрастни приемат тази тенденция до крайност. Тези хора са склонни да предпочитат видовете скучна храна, на които може да са се радвали като деца - като обикновени или маслени тестени изделия, макарони и сирене, пица със сирене, пържени картофи и сандвичи със сирене на скара - и да ограничат храненето си само до няколко ястия.
Андрю Уейл
Не е много! Ако Горбачов беше казал: дайте ни сто милиарда и вземете ГДР, щяхме да направим точно това. Какво са сто милиарда за Източните земи с техния годишен бюджет от петстотин милиарда? Да, получихме ГДР на цената на сандвич!
Хелмут Кол
Любимата ми вечеря е чаша чай и сандвич с шунка с английска горчица.
Марко Пиер Уайт
Не живей като изпълнителен директор ако си сандвич артист.
София Аморусо
Имам дни, в които единствените думи, които казвам, са на човека, който прави сандвича ми в магазина за хранителни стоки.
Стефан Пастис
Светът беше труден и свиреп, но съдържаше и сандвичи с домати и ако това не го правеше свят, в който си струва да живееш, стандартите ти бяха неразумно високи.
Урсула Върнън
Почувствах купища рафтове и те бяха пълни с пластмасови бутилки и може би кофи и един предмет, който се чувстваше като най-лошото нещо в света, но който по-късно се оказа сандвич.
Адам Рекс
Вижте, когато сте малко дете, никой никога не ви предупреждава, че имате срок на годност. Един ден сте горещи неща, а на другия ден сте мръсен сандвич.
Джеф Кини
Психиатрията на това място е като сервиране на храна по време на полет в средата на самолетна катастрофа. Ако исках да те оправя, като лекар, трябва да ти дам парашут, а не сандвич със сирене и туршия.
Крис Клийв
Чувствах се като прекрасен сандвич – филия бял хляб между два резена шунка.
Дороти Ламур