Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бара"
Има нещо прекрасно в пиенето следобед. Не твърде студена пинта, абсолютно сама в бара - дори в тази фалшива ирландска кръчма.
Антъни Бурдейн
В света има два типа хора. Само две. Овце и вълци. Корт беше вълк и той го знаеше. Последните няколко месеца го отслабиха донякъде, но вълкът винаги си е бил вълк и никога не е било по-очевидно за него, отколкото тук, в бара, заобиколен от сто овце.
Марк Грейни
Вместо това тихо се извиних и отидох в бара, за да общувам с духове, с които знам как да общувам.
Мери Роуч
Идеята, че момчетата трябва да влязат в бара и уверено да започнат контакт и след това да съблазнят жена въз основа на кратък разговор, е токсичен културен мит, който лишава момчетата от самочувствие и ги държи на нереалистичен стандарт, който трябва да станат супер-екстравертен нарцисист, за да "вкарва точки с жените".
Такър Макс
Вероятно, в този ден бяха раздали заплати, понеже в бара всички вече бяха пияни.
Томас Пинчън
Имате ли представа колко време чаках да ме забележиш? Колко пъти бях влязла в бара и си пожелах най-накрая просто да ме видиш? Тогава го направи и аз бях толкова щастлива. И тогава забрави.
Девни Пери
Южните републиканци се ръководят от Библията. Западните републиканци четат Конституцията. Погледнато в исторически план, това е разликата между движение, произлязло от Джордж Уолъс, и това, което се връща към Бари Голдуотър.
Джейкъб Уайсбърг
Защото преди девет години се приближих до най-красивото момиче в бара и тази вечер тя все още е единственият човек, с когото искам да говоря.
Джули Джеймс
Няма секс без реплика. Хората, които излизат, имат знаци у дома, преди да се срещнат. Мислите къде да отидете, какво да ядете, какво да направите и да кажете. Понякога репликата е кратка - малко преди да стигнем до бара - но сексът никога не е просто спонтанен. Спонтанността е мит.
Естер Перел
О, вие мразите своята работа? Защо не сте казали досега? Това си има група за подкрепа. Казва се ВСЕКИ и може да се срещне в бара.
Ан Ландърс