Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дънки"
Имах дупки в дънките си още преди да е на мода.
Кени Роджърс
Имам такова усещане, че хората просто се опитват да ги вкарат в прословутите 90-60-90. Производителите на дънки и знаменитите дизайнери правят дрехи с нулев размер. Защо? Как някой може да бъде нулев?!
Хайди Клум
Нищо не е по-примамливо за мъж от жена, която изглежда добре с дънките си.
Нина Гарсия
Много жени имат крушовидна форма и са склонни да носят дънки, които са твърде широки. Те трябва да се съсредоточат върху това какви дънки ще променят пропорциите на тялото им.
Трини Уудол
По време на моята пънк фаза през деветдесетте години бях наистина в Nirvana. Гардеробът ми се състоеше от скъсани рипсени дънки и фланелени ризи. Един ден след училище боядисах косата си в синьо. Мама не беше фен на това решение.
Иванка Тръмп
Аз не се различавам с нищо от обичайната жена. Пълен гардероб с дрехи, а няма какво да облека. Затова взимам дънки.
Камерън Диас
Действията му бяха спасили три американски града от унищожение, но само няколко много високопоставени хора го знаеха. Феърфакс беше просто доволен, че все още може да носи дънки и кецове за работа.
Матю Райли
Не обичам да виждам тийнейджъри, облечени в много тесни дънки. Гледката на ерекция принадлежи в уединението на спалнята, хола или кухненския под.
Рут Уестхаймер
Механикът е просто инженер в сини дънки.
Даниел Х. Уилсън
Няма нищо по-разочароващо от това да навлечете любимите си дънки - само за да видите, че има малко допълнителна издутина над талията.
Денис Остин