Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Убеденост"
Един от симптомите за предстоящ нервен срив е убедеността, че работата ти е изключително важна.
Бъртранд Ръсел
Постоянното повторение носи убеденост.
Робърт Колиър
Честната убеденост е моята храброст; Конституцията е моето ръководство.
Андрю Джонсън
Докато сте събрали смелостта си на убеденост, тя работи за вас. Мисля, че същото важи и за вас, дори и там, където нямате, защото в днешния свят финансовите ресурси са най-малко важни. Светът се насочи към силата на идеите.
Мукеш Амбани
Не казвам, че всички адвокати са лоши, но твърдя, че общата тенденция е лоша: да се изправиш в съда за която и страна да ти е платила, да въздействаш на топлота и убеденост и да правиш всичко възможно, за да спечелиш делото, каквото и да е. вашето лично мнение може да бъде, скоро ще притъпи всяко фино чувство за чест. Наемният войник не е ценено същество, но поне рискува живота си, докато тези мъже просто рискуват следващия си хонорар.
Патрик О'Брайън
Той пише много добре в онези дни, както се случва, много по-добре, отколкото сега. Той имаше абсолютни убеждения, а стилът не е нищо повече от абсолютната убеденост да притежаваш стил.
Рикардо Пиля
Няма нищо толкова страстно, както прикрит интерес, прикрит като интелектуална убеденост.
Шон О'Кейси
Емпатията плюс искреността е равна на убеденост.
Джеймс Борг
Аз клатех глава, демонстрирайки своята убеденост и едновременно с това си задавах въпроса, има ли и капка смисъл в това, което съм казал.
Джордан Белфорт
Когато човек желае нещо, все още не значи, че е узрял да осъществи желанието си. Той е подготвен да стигне целта си едва когато повярва, че ще успее. Мисълта му трябва да е в състояние на убеденост, а не само на надежда или желание. Тя трябва да се открие за новите идеи и да се вдъхновява от вярата и смелостта.
Наполеон Хил