Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Свързаност"
Отдавна мисля, че всеки, който нередовно - или никога - не вдига поглед и вижда чудото и славата на тъмно нощно небе, изпълнено с безброй звезди, губи усещане за своята основна свързаност с Вселената.
Брайън Грийн
В тази нова ера на социалните медии правилата на пътя се промениха значително, но основният копнеж за истинска свързаност и любов не се промени.
Матю Хъси
Съвестта е създател на смисъла. Тъй като чувството за ограниченост се корени в нашите емоционални връзки един с друг, то пречи на живота да се превърне в нищо друго, освен в дълга и по същество скучна игра на опит за господство над нашите ближни хора и за всяко ограничение, което съвестта ни налага, ни дава момент на свързаност с друг, мост към някого или нещо извън често безсмислените ни схеми.
Марта Стаут
Храната е основният двигател, който задвижва свързаността, взаимоотношенията в китайското общество.
Никол Монес
Има много научни доказателства, че социалната свързаност е много силен защитник на емоционалното благополучие и мисля, че няма съмнение, че социалната изолация се е увеличила значително в нашата култура през, да речем, последните 50 години, последните 100 години.
Андрю Уейл
Моята амбиция по отношение на свързаността не е да летя с балони в националното въздушно пространство на други страни, но мечтата ми е да мога да дам възможност на местните предприемачи да имат евтини решения за свързаност.
Сатя Надела
Когато децата са наистина малки, всички те изглеждат еднакво. Нито една реч, нито една социална свързаност не могат да подчертаят достатъчно значението на ранната образователна намеса.
Темпъл Грандин
Последните функционални ЯМР изследвания при юноши показаха, че пристрастяването към кокаин и мет променя моделите на свързаност между двете полукълба на мозъка, както и други важни региони, които използват допамин като предавател. Интересното при изследванията с ЯМР на интернет зависими е, че те са сходни по характер.
Франсис Йенсен
В дългосрочни взаимоотношения... ние сме призовани да се ориентираме в този деликатен баланс между отделност и свързаност... ние се изправяме пред предизвикателството да поддържаме и двете - без да губим нито едното.
Хариет Лернер
Но спортът ме държеше далеч от бандите, или от свързаността с наркотици. Спортът беше моят изход.
Леброн Джеймс