Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бисквита"
Когато се уморя, започвам да ям неща, които обикновено не бих искал, като бисквити, защото те ще ми дадат малко енергия, за да продължа.
Карол Вордерман
Аз винаги работя. Даже когато в едната си ръка държа бисквити, а в другата - чаша кафе.
Кирстен Дънст
Гади ни се от прекалено много бисквити, но повече ни се гади, когато няма никакви бисквити.
Синклер Луис
Активният ум не се нуждаеше от разсейване във физическата си среда. Имаше нужда от колекция от изключителни книги и добра лампа. Може би малко сирене и бисквити.
Дж. Р. Уорд
Страхотните обрати на сюжета на живота ще се подредят, както сметнат за добре, независимо колко безпокойство и планиране прави човек предварително. Това не е причина за тревога. Точно обратното; това е утешително напомняне, че безпокойството няма никаква цел. По-лошото е, че отнема ценно време, което би могло да бъде по-добре прекарано в четене на романи, разходки в сенчест парк, среща с приятели за чай и бисквити и всякакви също толкова приятни занимания.
Мерироуз Ууд
Трансмазнините, открити в маргарина, опакованите бисквитки, бисквити и тестени изделия, увеличават мазнините в средната ви част и всъщност могат да преразпределят мазнините от други части на тялото към корема.
Мехмет Оз
Божиите обещания не са бисквити с късмети. Ние не ги използваме, за да получим духовно "поправяне" за деня.
Синклер Фъргюсън
Комфортно хранене или чиста алчност? Най-вероятно смес от двете. Парчета торта или бисквити или шоколад биха могли моментално да подсладят киселината на живота ми. Ако цял ден сте били наричани гей на детската площадка, торта, когато се върнете у дома от училище, предлага утеха. Приказна торта, разбира се.
Дейвид Уолямс
Децата веднага намират бисквитите и бонбоните в шкафа, като малки кучета, обучени да намират наркотици.
Катарина Масети
Сякаш тъмнината беше лист сурово тесто за бисквитки и някой току-що беше взел форма за бисквити и направи от него форма на дете.
Лорън Оливър