Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Гангстер"
Познавах се с няколко гангстери и открих, че правилата и принципите им много точно съвпадат с моите, особено когато става реч за човешката вярност.
Марлене Дитрих
Напишете думите ми. Не съм гангстер и никога не съм бил. Не съм крадецът, който ви грабва портфейла. Не съм човекът, който краде колата ви. Не съм с хора, които крадат и нараняват другите. Аз съм просто твоят брат, който дава отпор.
Тупак Шакур
Аз съм гангстер, и гангстерите не задават въпроси.
Лил Уейн
За мен да бъда гангстер беше по-добре, отколкото да съм президент на Съединените щати.
Рей Лиота
Никой гангстер никога не е щастлив, когато е в мир. Основната причина той е в бизнеса е да елиминира враговете си.
Лоренцо Каркатера
Котките са гангстерите на животинския свят.
Стивън Кинг
През 70-те и началото на 80-те Шанхай беше тих, предпазлив, призрак на някога велик град - и въпреки това физически малко се промени от блестящия си разцвет. Когато го посещавах, обичах да чета книги за местна история и използвах свободното си време, за да разгледам някогашните свърталища на гангстери и джазмени.
Никол Монес
Доколкото си спомням, винаги съм искал да бъда гангстер.
Рей Лиота
Истинският гангстер може да помирише силните и слабите страни на човека за няколко минути, но това, което те могат да усетят най-вече, това, което телата им са най-добре настроени, е ароматът на страха.
Лоренцо Каркатера
Бертолучи е по-скоро гангстер, отколкото филмов режисьор.
Мария Шнайдер