Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Улика"
Вярвам в героите като средство за експозиция. Гласовете им са пълни със скрити улики и обичам да ги слушам.
Мануел Пуиг
Успехът оставя улики и ако посеете едни и същи семена, ще получите същите награди.
Брад Тор
Щастливите, жизнени, успешни хора мислят и се държат по определени начини. Така правят и нещастни и неизпълнени хора. С други думи, има модели на успех и модели на провал. Добрата новина е, че успехът оставя улики.
Антъни Робинс
Улика може да се вземе от изхвърлените играчки. Защо детето ги отхвърля? Защото според Монтесори те не въвеждат детето в контакт с реалността. Това, от което детето иска и се нуждае, са предмети и дейности, които могат да послужат като подготовка за света на възрастните, където то осъзнава, че един ден ще заеме неговото място.
Пола Полк Лилард
Значи животът е поредица от болезнени бедствия? Не е задължително. Вселената постоянно ни тласка в правилната посока, давайки ни деликатни улики. Ако не обърнем внимание на тези знаци, тя започва да ни бута с бухалка. Израстването е най-болезнено, когато се съпротивлявате на този процес.
Андрю Матюс
Нямам нищо против разказвач, който се самозалъгва, но уликите за тяхната истина трябва да са там, за да ги види читателят.
Сара Пинбъра
Погълнах колкото се може повече импресионистични картини в парижките музеи и в много музеи в Съединените щати и в книгите, търсейки улики за архитектура, облекло, обстановка.
Сюзън Вриланд
Всеки път, когато пазарувате онлайн, всеки път, когато се регистрирате за бюлетин, или се регистрирате в уебсайт, или попитате за нова кола, или попълните гаранционна карта, или купите нов дом, или се регистрирате, за да гласувате - вие неволно подавате над малка улика за това кой си и как се държиш.
Хана Фрай
Наистина работя върху това да обръщам внимание на уликите, които аз сам си давам. Например мисля за себе си от трето лице. Това ми позволява да се управлявам по-добре.
Гретхен Рубин
Трябва да се примирим с факта, че единственият начин, по който можем да намерим уликата за тайната на лъчите, системите и йерархиите, се крие в изучаването на закона на съответствията или аналогията. Това е едната нишка, чрез която можем да намерим пътя си през лабиринта, и един лъч светлина, който свети през мрака на заобикалящото невежество.
Алис А. Бейли