Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ток"
И все пак, ако една жена никога не се пусне, как изобщо ще разбере докъде е стигнала? Ако тя никога не свали обувките си на висок ток, как изобщо ще разбере колко далеч може да върви или колко бързо може да тича?
Джърмейн Гриър
Токът не може да лъже!
Надежда Тефи
Същността на всяка жена може да се разбере, ако видите колко висок е нейният ток.
Нина Гарсия
Аз съм изцяло за високия ток; Мисля, че това е най-секси аксесоар, правен някога, включително бельо.
Нина Гарсия
Точките или върховете на чакрите, където те се свързват с основния силов ток, се наричат корените или сърцата на чакрите. В тези сърца има уплътнения, които контролират обмена на енергия между слоевете на аурата през тази чакра. Тоест, всяка от седемте чакри има седем слоя, всеки отговарящ на слой от ауричното поле.
Барбара Ан Бренън
Не ходи по наклона, че ще ти се изкривят токовете на ботушите.
Козма Прутков
,,Промяната" при управлението на Румен Радев означа бизнесът да не взима нищо по мярката 60/40, а токът да бъде 5 пъти по-скъп. При управлението на ГЕРБ въпросът беше как да бъдат осигурени повече пари за подкрепа и развитие на бизнеса, и на хората. Сега въпросът е да оцелеят.Какво щеше да стане, ако ние бяхме пуснали ваксина с изтекъл срок на годност, удължена с два-три месеца? Пред Министерски съвет щеше да има поне 5000 души на протест. Румен Радев си позволява да твърди, че разваляме ваксинационния план, а ние просто казваме истината!
Бойко Борисов
Дали защото съм от "Гергьовден", но имам традиционна слабост към хора, които се казват Овчаров, Шиляшки, Гегов... По някакво съвпадение те се занимават с енергетика, оттам и на мен ми се налага да поразбирвам нещичко. Не като специалист, а като потребител на ток и парно. И то като голям потребител. При цените, които плащам за ток и парно през декември и януари, спокойно мога да твърдя, че съм в енергийния бизнес...
Любен Дилов — син
Аз виждам: на двайсет години някои вече са баби. Не бива така. Или от силикона гръбнакът поддава, или от токовете вече започват да се кикерят...
Латинка Петрова
Виждам предвидимо управление. Може да се предвиди, че токът ще стане по-скъп, а животът - по-лош.
Волен Сидеров