Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Талия"
Той не вижда нито гърдите ми, нито талията ми, нито бедрата ми. Той вижда само кошмара.
Лори Халсе Андерсен
Размерът на талията ви не трябва да е повече от половината от височината ви.
Мехмет Оз
Казвам си, че след четири деца коремът ми вече е толкова изпънат и отпуснат, че трябва да правя оригами, за да си закопча панталона. Още една бременност и до края на живота си бих била обречена на ластична талия.
Айлет Уолдман
Мъж или жена, талията ви трябва да е по-малко от половината от височината ви.
Майкъл Мозли
В края на 19 век се смяташе, че талията трябва да бъде два пъти по-голяма от обиколката на шията, която от своя страна трябва да бъде два пъти по-голяма от обиколката на китката.
Мими Спенсър
Силните рамене ще направят нещо повече от просто улесняване на ежедневните задачи. Развивайки мускулите на горната част на тялото, ще получите секси изглеждащи рамене и ще създадете силует "V", който прави бедрата и талията ви по-тънки.
Денис Остин
Наясно съм с опасностите за здравето от разширяването на талията и коремните мазнини: диабет, сърдечни заболявания, инсулт, дори рак.
Денис Остин
Преди имах 28-инчова талия. Много чувам това оплакване от жени над 40 години и мога да съчувствам.
Денис Остин
Няма нищо по-разочароващо от това да навлечете любимите си дънки - само за да видите, че има малко допълнителна издутина над талията.
Денис Остин
Танцувайки с пълничка жена, всеки може да си подбере талия според ръста.
Валентин Домил