Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Салон"
С възможно изключение на дрехите, салоните за красота и Франк Синатра, има малко теми, с които всички жени са съгласни.
Граучо Маркс
Затова два пъти седмично отивам в козметичен салон, където изправям косата си със сешоар. Това е много по-лесно, отколкото да отидеш на психоаналитик и е много повече ми повдига настроението.
Нора Ефрон
Споделянето на стая с труп е малко по-различно от това да бъдеш сам в стая. Те са същата компания като хората срещу вас в метрото или в салоните на летището, там, но не и там. Очите ви продължават да се връщат към тях поради липсата на нещо по-интересно за гледане и тогава ви става лошо да се взирате.
Мери Роуч
Когато се кача на самолет в наши дни, всички мъже на средна възраст са облечени като мен - когато бях на 8 години. Те са с къси панталонки и тениски. И това не е само на самолети. Има го в бизнес офиси, училищни салони и църкви.
Патрик О'Рурк
Ако се върнете назад в американската история, стридите са били храната на бедните хора. Ню Йорк е бил пълен със салони за стриди през 1800-те.
Рут Райшил
Това е естет, който ражда само във фризьорски салони и селскостопански изложения.
Фернандо Арабал
Има милиони американци, които по природа принадлежат в киносалоните, тъй като те принадлежат на политически митинги или в салони за гадания и на стрелбища. За тези милиони филмите са нещо като благодат - по-пищна версия на религията.
Бен Хеч
Когато излизам на сцената, получавам особена сила, каквато в живота няма откъде от друго място да взема. Въпреки многото години аз съм си все така буйна, годините не могат да ме укротят... На сцената ми минават всички болежки. Дай ми на мен да съм стихийно бедствие и ми гледай сеира. Сцената ми е живецът и затова не се отказвам. Да стоя вкъщи, би значело духовна смърт за мен. Щом пълня салоните и ме аплодират, значи трябва да играя и публиката ме иска. Гледайте ми спектаклите, а не болестите!
Стоянка Мутафова
Изградихме изцяло нов физкултурен салон за децата от СУ,,Никола Вапцаров" в Хаджидимово.
Бойко Борисов
Не мога да се прехласвам от благодарности към публиката. Артистите много обичат в интервютата да ръсят фрази като "Моят бог е моята публика" или "За мен публиката е всичко". Как могат да са всичко четиристотин души в салона, дето и лицата им не различаваш? Какъв е тоя бог, дето толкоз лесно му се кланяш? Я по-полека.
Стоянка Мутафова