Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тиган"
От тигана в огъня! Какво е бракът освен проституцията на един мъж вместо на много? Без разлика!
Анджела Картър
Това, което се опитвам да направя сега в моя живот е – не само да изграждам, но да създавам неща, които са трайни, а не само да притежават временни проблясъци в тигана.
Силвестър Сталоун
Човешката глава е с приблизителни размери и тегло като печено пиле. Никога досега не съм ималa повод да правя това сравнение, защото никога преди днес не съм виждал глава в тиган.
Мери Роуч
Никой не притежава живота, но всеки, който може да държи тиган, притежава смъртта.
Уилям Бъроуз
Нека няма разочарование, когато послушанието ви държи заети във външни задачи. Ако ви изпрати в кухнята, не забравяйте, че Господ ходи сред тенджерите и тиганите.
Тереза Авилска
- Повечето хора преминават през целия си живот, - продължи Джон, - и никога не им се случва нито едно чудо. Имал си десетки и десетки и все още искаш още! Все едно Бог ти дава брауни, имам предвид наистина добро брауни, но не можеш да се задоволяваш с него. Искате целия тиган с браунита. Никой не получава това.
Марта Бек
Ходя нагоре-надолу по редовете. Главите изглеждат като гумени маски за Хелоуин. Те също изглеждат като човешки глави, но моят мозък няма прецедент за човешки глави на маси или в тигани за печене или където и да е, освен върху човешки тела, и затова мисля, че е избрал да интерпретира гледката по по-успокояващ начин. - Ето ни във фабриката за гумени маски. Вижте хубавите мъже и жени, които работят върху маските.
Мери Роуч
Сърцето ми биеше, като яйце в тиган с кипяща вода.
Сали Гарднър
Те се срещнаха - това е основното. И всичко останало изчезна, изпари се като снежинка в тиган!
Сергей Иванов
И дребната риба в голям тиган може да се пържи.
Милош Зяпков