Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Плуване"
Шоу е като влак. Само си говори и си седи на мястото. Но Шекспир е като морско плуване – може да отплува накъдето си иска.
Вивиан Лий
За емоционални разстройства разходките и различни видове физическа активност са много добри. Какво може да направи с човек плуването, движение във вода! След водни процедури вие ставате просто друг човек.
Наталия Бехтерева
Основното обучение SEAL е шест месеца дълги, мъчителни бягания под мекия пясък, среднощни плувания в студената вода край Сан Диего, курсове с препятствия, безкрайна гимнастика, дни без сън и винаги студени, мокри и нещастни.
Уилям Х. Макрейвън
Когато правите плуване за издръжливост, просто трябва да приемате колкото се може повече въглехидрати, за да натрупате колкото се може повече тегло. По принцип можете да ядете каквото искате, което може да бъде доста забавно. Всичко е без вина.
Дейвид Уолямс
Като дете бях доста дебел. А плуването е спорт, на който можете да се насладите с какъвто и да е размер. Ако сте дебели, бягането е болка. Всъщност не съм създаден за бягане.
Дейвид Уолямс
За това, какво е плуване, ще ни каже само скок в реката.
Мартин Хайдегер
Плуването винаги почиства душата ти.
Питър Кери
Като се замисля назад, неудобно е да си спомням тези думи. Изобщо не ми прилича да участвам в такива самопоздравителни хиперболи, но това се случи. Казах го, защото бях отчаян. В този конкретен момент имах нужда да се чуя да го казвам. Защото, за да продължа напред, трябваше да повярвам, че тази лудост има някакъв смисъл извън мен. И Джейсън също. Изглежда толкова малко нещо. Но като изрекохме тези думи на глас, успяхме да отместим фокуса от умората и да прегърнем една идея, която започна да пуска корени онази сутрин по време на моята медитация преди плуване.
Рич Рол
Лидерството, подобно на плуването, не може да се научи, като се чете за него.
Хенри Минцбърг
Плуването може да бъде скучно. За мен това е все едно да вървиш на бягаща пътека.
Джейсън Момоа