Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Адреналин"
Виждам как човек може да се пристрасти към адреналина на филмите.
Суки Уотърхаус
Това наистина е влюбването, мозъкът ви е на наркотици. Адреналин и допамин, окситоцин и серотонин. Химическо безумие, празнувано от поети.
Тес Геритсън
По принцип, в реакцията "борба или бягство" целта е да се избяга от източника на заплаха. Всички наши мускули се подготвят за това бягство, като повишават нивото на напрежение, пулсът и дишането ни се увеличават, а цялата ни основна метаболитна система е наводнена с адреналин.
Питър Левин
Ема се потеше и устата й беше суха, но диазепамът и адреналинът действаха добре заедно. Страхът я вдъхнови, умората отстъпи на заден план.
Себастиан Фитцек
Проучванията на кортизола показват, че децата, в състояние на тежък стрес, обикновено остават външно спокойни, докато нивото на адреналин в тялото им надвишава всички норми.
Стив Бидълф
Адреналинът притъпява разума; паниката го убива.
Тед Декър
Екстремният спорт винаги е бил само целите и начините за постигане на тези цели. Адреналинът играе роля, но никога не е на преден план.
Феликс Баумгартнер
Не съм пристрастен към адреналина. За мен никога не е било тръпка. Аз съм просто човек, който обича предизвикателствата.
Феликс Баумгартнер
Човешкият страх са само няколко милиграма адреналин в кръвта.
Аркадий и Георгий Вайнер
Започваме да се храним, гледаме телевизия, сърфираме в интернет или пазаруваме и купуваме нещо. Това ни дава прилив на чувства, малко адреналин и вълнение.
Джинийн Рот
Хормоните на стреса, адреналин и кортизол, когато се изпомпват в достатъчно количество, съперничат на всичко, което можете да пушите или преглъщате. В рамките на една година след Гущера бих завидял на тези, които биха могли да изсъхнат на рехабилитация. Когато страдате от безпокойство, носите безкрайно количество.
Ерин Кели