Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Салата"
Наистина, единственият начин да се изправим пред най-големите проблеми, които имаме, е правителството да промени начина, по който субсидира храната. Начинът, по който субсидираме храната, прави по-евтино да отидеш до Макдоналдс и да си вземеш хамбургер, отколкото салата, а това е лудост.
Рут Райшил
Три неща жената може да направи от нищо: рокля, салата и семейна сцена.
Джон Баримор
Научих толкова много в Лаос. Научих, че пържените ларви на копринени буби са вкусни. Научих се да правя салата от яйца на мравки.
Рут Райшил
Нашата цивилизация е салата от римски, гръцки и християнски ценности и обичаи.
Том Егеланд
Вместо да се опитвате да се слеете и да бъдете като всички останали, гордейте се и празнувайте уникалните си различия и качества. Плодовата салата е вкусна именно защото всеки плод запазва своя вкус.
Шон Кови
Имах най-добрите времена. Не съм от онези, които ще гледат какъв глупав глупав глупак беше в дните си на салати, как всичко това беше голяма загуба на време, нищо друго освен разруха.
Беатрис Уилямс
Дори се храня добре в 80 процента от времето, а лакомствата ми са 20 процента от времето. Не ям просто салати, но наистина вярвам в това да ям здравословни храни, пресни плодове и зеленчуци всеки ден. Аз съм истински човек.
Денис Остин
- Знанието е да знаеш, че един домат е плод, мъдростта е да не го добавяш към плодова салата.
Джина Шоуолтър
Перфектният дресинг е от съществено значение за перфектната салата и не виждам никаква причина за използването на бутилиран дресинг, който може да седи на рафта с хранителни стоки седмици, дори месеци - дори години.
Джулия Чайлд
Салата Капрезе идеално представя цветовете на италианското знаме. Въпреки че не съм толкова сигурна, че цветовете на флага произлизат от кухнята, не може да се отрече, че тези цветове предизвикват типична италианска чиния.
Лидия Матичио Бастианич
Бракът съществува не за това да гледаме прегърнати телевизия, а за това, да научим децата си да вярват в Бога. Не свещеникът трябва да въведе децата ни в църквата, а бащата трябва да ги направи част от домашната църква, където той е свещеникът, а майката е дяконът, който му помага във всичко. А какво е това "във всичко”? То е преди всичко възпитанието на децата, а не дали ще поднесем на масата пържола, или руска салата. Не в яденето е работата! С душата трябва да се занимаваме. С душата.
Дмитрий Смирнов