Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Палитра"
Камерата никога няма да се конкурира с четката и палитрата. До тогава, фотографията няма да бъде приета в рая и ада.
Едвард Мунк
Аз съм роб на ритъма. Аз съм като палитра. Танцувам така, както се чувствам в тази секунда. Ако започнеш да мислиш, значи всичко, ти си труп. Да говориш не е за ума, а за чувствата.
Майкъл Джексън
Аз чувствам, че ние в нашето общество не трябва да бъдем държани от такъв мит; че трябва да направим всичко възможно, за да спечелим наслада и радост в нашето общество с всички налични части на палитрата.
Минору Ямасаки
Хората с обеднял речник живеят беден емоционален живот; хората с богат речник имат многоцветна палитра от цветове, с които да рисуват опита си не само за другите, но и за себе си.
Антъни Робинс
Яркочервените листа по дърветата потъмняха, цветът на морковите беше заменен от кармин, пурпурен, рубинен, няма художник, чиято палитра да може да предаде всички междинни нюанси.
Абрахам Вергезе
На възраст между шест и девет години палитрата ми се оформяше, както и моята идентичност като готвач. Тогава научих разликата между солено, сладко, кисело и дори пикантно.
Маркус Самуелсон
Животът е живопис, а ти си художникът. Имате в палитрата си всички цветове в спектъра - същите, които са на разположение на Микеланджело и Да Винчи.
Пол Майер
Когато Бог създаде земята, тогава очевидно започна с Палестина. Всички цветове на палитрата му бяха топли, сияещи, а не воднисти и скучни, които бяха избледнели по времето, когато той започна да рисува Запада.
Робин Йънг
Понякога просто влизаш там и се принуждаваш да работиш и може би ще излезе нещо добро, нали знаеш? Срокове и неща ви правят креативни. Възможност и да си кажете, че имате цялото време на света, всички пари на света, всички цветове в палитрата, всичко, което искате - това просто убива креативността.
Джак Уайт
Есента наскоро пусна своята цветова палитра и със своите сивкави щрихи оцвети платното на моята реалност.
Лаура Риньон Сирера
Лошият тон е само една малка част от многотоналната човешка палитра.
Юлия Леонтиева