Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хапка"
Тя се предложи на големия, лош вълк и не изпищя, когато той отхапа първата хапка.
Лори Халсе Андерсен
Любовта е голямата награда и купчината боклук. Любовта е духовен корен и единственото нещо, което прави живота си струва да се живее. Любовта е малък вкус на винаги и голяма хапка на нищо. А любовта е всичко между тези крайности.
Робърт Фулам
Ако нямате нищо хубаво да кажете, вземете голяма хапка и дъвчете бавно.
Матю Фицсимънс
Можете да изядете слон, отхапвайки по една хапка в даден момент.
Мери Кей Аш
Каквото и да работите, правете малки хапки. Задачата няма да бъде поразителна, ако можете да я намалите до най-малкия й компонент.
Ричард Русо
...беше толкова богато и екзотично, че бях съблазнен да отхапя една хапка, а после още една, докато се опитвах да преследвам ароматите обратно към техния източник.
Рут Райшил
Когато ядях бавно и съзнателно, давайки си време да обмисля дали наистина искам следващата хапка, често откривах, че не искам.
Рут Райшил
... само два вида хората познават истинската ценност на дългоочакваният обяд - това е пътешестващият човек и възстановяващият се, който след тежка болест са му позволили да хапне първата си хапка.
Фредерик Сулие
Страстта е такава хапка от живота, че когато соковете ти потекат по лицето, всички се облизват!
Чък Спезано
Склонен съм да изваждам хапки от много книги - вместо да имам шепа книги, които да служат като насочващи светлини.
Даниъл Пинк
Познанието е като голяма хапка прах.
Марион Зимър Брадли