Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Формат"
Винаги съм усещал тази стена - между това, което виждам на сцената, и това, което се случва вътре в мен. 3D форматът се превърна в истинско откритие за мен: премахва границата между залата и сцената, залата и екрана.
Вим Вендерс
... Бих се ужасил, ако класическите мюзикъли бъдат преведени в 3D. Защото не са заснети за този формат. Би било естетически неправилно и физиологично също: натоварване на очите. Това е същата грешка като оцветяването на черно-бели филми.
Вим Вендерс
Графичната романна форма наистина ме интересува и ми харесва свободата, която предлага форматът.
Уолтър Хил
В един момент някой създава дизайн, който е толкова подходящ за задачата, че последователите са принудени да го повторят с минимални промени. Това е формат.
Артемий Лебедев
Когато хората ми казват, че се опитват да медитират, винаги знам, че все още нямат формат, който да работи. Насърчавам истински медитативен формат, който използвате ежедневно, защото медитацията е постепенна и работи само ако се прави всеки ден.
Дебора Кинг
Благодарение на недостига на бюджет и войните във формат, традиционните ни медии, литература и изкуства загиват по-бързо от всякога. Нищо, заченато от човешкия ум, освен Рая и ядрената зима, не е вечно.
Джефри Зелдман
Искам хубава книжка с картинки с 12 снимки - давам всичко от себе си с този формат.
Дик Бруна
Нови техники - често се отделят от технологии и липсата на поверителност води до нови манипулативни формати за комуникация.
Мартин Линдстрьом
Форматът на антологията е напълно нормален за мен. Точно така работи телевизията според моя опит.
Ноа Хоули
Все още правя видеоклипове в спалнята си по избор, защото това е усещането за моята комедия, но възможността да правя съдържание с по-дълъг формат с продуцентска компания, с екип, който е малко по-издигнат в този смисъл, е наистина вълнуващо за мен, защото не е че е по-добре от това, което вече съм правил, но е различно.
Лили Сингх
Сега никой не анализира проблемите, а те просто попадат в екологично безопасен формат.
Лусиъс Шепард