Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Местоположение"
Ботаниците имат традиция никога да не разкриват точното местоположение на рядко растение. Контактът между хората и редките растения обикновено е рисков за растенията.
Ричард Престън
Има опасност в мисленето, че радостта е въпрос на местоположение. Ако не можем да намерим радост там, където се намираме, вероятно няма да я намерим никъде.
Филип Шелби
Дори и на лош пазар, местоположение, местоположение, местоположение е начинът да се купуват и продават имоти.
Ванила Айс
Най-отличителният елемент на моите романи е, че се опитвам с каквото мога - в контекста на популярен търговски трилър - да ги накарам да се чувстват автентични. Използването на реални местоположения и реални събития е част от тази автентичност.
Алекс Беренсън
Недвижимите имоти са основната цена на физическите търговци на дребно. Ето защо там е старият трион: местоположение, местоположение, местоположение.
Джеф Безос
Няма съмнение, че основното местоположение на Ал Кайда е в племенните райони на Пакистан.
Леон Панета
Първо трябва да се определи дали болестта е ин или ян, след това цветовете на лицето ще посочат местоположението на заболяването и накрая гласът и дишането ще потвърдят естеството на страданието.
Маошин Ни
Не съм склонен да мисля, че нашите дядовци бяха по-смели от другите народи: имаха повече мъка и местоположението беше по-опасно.
Михаил Садовяну
Нещо, което за мен беше важно за всички мои проекти, е местоположението, мястото, където са инсталирани.
Сантяго Калатрава
Моят дом не е място. Това не е фиксирано местоположение на картата; не Париж или Ню Йорк. То е с Ава. Където и да е тя - там принадлежа и аз.
Ейми Плъм
И все пак това, което трябва да порази всеки читател от двадесет и първи век, който следи хода на лятната криза от 1914, е неговата сурова модерност. Започна с отряд самоубийци и кавалкада от автомобили. Зад възмущението в Сараево стои една откровена терористична организация с култ към жертвата, смъртта и отмъщението; но тази организация беше екстериториална, без ясно географско или политическо местоположение; той беше разпръснат в клетки отвъд политическите граници, беше неотчетен, връзките му с всяко суверенно правителство бяха косвени, скрити и със сигурност много трудни за разпознаване извън организацията.
Кристофър Кларк