Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отпуск"
Никога не взимайте отпуск? За какво ви е? Ако работата не ви доставя удоволствие, то означава, че вие работите там, където е нужно. А аз, даже играейки голф, продължавам да правя бизнес.
Доналд Тръмп
Отпускът е период, когато хората харчат огромни пари, за да видят как вали дъжда в други страни.
Робърт Орбън
Отпуск - това е когато всички отиват на почивка заедно с майката на семейството, която следи за това, всички останали да си почиват.
Марсилин Кокс
Работата от вкъщи или излизането в отпуск по майчинство не е извинение да се откажете от външния си вид. Колкото повече се тръшкате в панталони и тениски с връзки, толкова по-малко ще можете да се съберете, когато е необходимо.
Нина Гарсия
Туристи ... терористи ... всичко това е толкова подобно - заради лошата ми дикция. И способността ми да планирам отпускът си.
Тери Гилиъм
Можем да се блъскаме с лакти и да блъскаме колкото си поискаме за всеки пакетиран обяд, взета кърпа, прибран тиган и уговорен преглед при лекар, но докато отпускът по бащинство не се нормализира, докато училищата не звънят на бащите за болни деца толкова често, колкото се обаждат на майките, докато на синовете не се дава не само същия брой задължения, но и същите видове като на дъщерите, докато безпомощният татко от ситкома с колана за инструменти не стане толкова привлекателен, аз съм скептичен относно това колко много почва печелим всъщност.
Чандлър Бейкър
От момента, в който това бебе се появи на бял свят, вие ще се тревожите за нея ден и нощ. Няма отпуск, няма почивка, няма бягство, няма празници от притеснение. Майките съществуват в постоянно състояние на ниско ниво на тревожност.
Шинейд Морирати
Когато бях на работа като редовен пилот, използвах неплатен отпуск, за да отида на турне с Iron Maiden. Имах късмет - пуснаха ме.
Брус Дикинсън
Част от флирта е, че сте склонни да си давате малко повече отпуск, за да бъдете неясни - да казвате неща, които са внушаващи и нюансирани, а не ясни и разбираеми, неща, които не бихте търпяли в есе или нещо, написано от непознат - и това може да бъде толкова вълнуващо.
Елиф Батуман
Изневярата не се заключава само в измяната, а и когато някой от семейството живее напълно свой живот, не отделя внимание на семейството си, прекарва свободното си време в компанията на приятели, риболов или стои зад компютъра и играе в мрежа - това също е изневяра. Или се случва жената да вземе децата и да отиде за целия уикенд на гости при близки. Това също не е добре. Или когато прекарват отпуските си отделно "за да си починат един от друг" - изневярата започва с това.
Павел Гумеров
Германците съвсем го загазиха. Третират ни като подвластни. Ще ни изсмучат. За да почнем военните действия, те се ангажираха да ни снабдяват с всичко необходимо. Сега ни изнудват и за всеки отпуск на военни материали искат компенсации: ту вълна, ту месо, ту яйца, ту мас, ту кокошки и пр., и пр. Независимо от това те всичко изнасят от България и ние гладуваме.
Константин Жостов