Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пленник"
В крайна сметка раницата на войника не е толкова тежка, колкото веригите на пленника.
Дуайт Айзенхауер
По-добре е да умреш, сражавайки се за свободата, отколкото в протежение на всичките дни от живота си да останеш пленник.
Боб Марли
Аз съм несвободен. Като първо, всеки човек е пленник на своите културни традиции. Като второ, ако ме измъчват, аз веднага бих се предал.
Аки Каурисмеки
По време на война всеки е пленник.
Урсула Ле Гуин
Всъщност спестяването може да бъде не по-малко приятно от харченето, но само след като си създадем навик да пестим редовно. Ние обичаме да правим онова, което често правим - както се казва: човек е пленник на своите навици.
Наполеон Хил
Като общо правило разпитите без ясно определени законови граници са брутални. Особено когато имат императив да извлекат информация от пленник незабавно.
Малкълм Нанс
Престани да бъдеш пленник на своето минало. Стани архитект на своето бъдеще.
Робин Шарма
Да знаеш, че си безполезен, не ти дава повече стойност, отколкото знанието, че си пленник, те освобождава.
Тед Декър
Бях щастлив, че не бях на негово място. Той можеше да командва смъртта ми, но не и неговата. Но тогава каква сила беше неговата? Той беше пленник на себе си.
Анчи Мин
След като скочите напред, вие сте уязвими; вие предавате всички елементи на изненада и ставате пленник на собственото си темпо.
Кристофър Макдугъл
Свободният човек може да бъде пленник, но не и роб.
Жак Амио