Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сан"
Хубаво е да имате много неща, които се случват веднъж в живота си. Ако имате възможност да скочите с парашут, отидете на парашут. Ако ви предложат да участвате в странна пиеса на Шекспир в Сан Диего, облечете чорапогащник и извадете някакъв ямбичен пентаметър.
Нийл Патрик Харис
Всеки, който няма много време в Сан Франциско, е доста мъртъв за мен.
Антъни Бурдейн
Основното обучение SEAL е шест месеца дълги, мъчителни бягания под мекия пясък, среднощни плувания в студената вода край Сан Диего, курсове с препятствия, безкрайна гимнастика, дни без сън и винаги студени, мокри и нещастни.
Уилям Х. Макрейвън
Обичам Сан Франциско. Би било идеално място за меден месец.
Ким Новак
Не бързай да се избавиш от шута си – може би това да е единственото свидетелство за кралския ти сан.
Веслав Брудзински
Либералите искат да живеят в центъра. В цяла Америка - в Ню Йорк, Сан Франциско, Чикаго, Джорджтаун - има тълпи либерали, живеещи в мръсните, грозни, мръсни квартали, които разумните хора се опитват да избягат.
Патрик О'Рурк
Те не могат да очакват някой действително да плати за тениска с надпис "Аз (снимка на слон) в зоопарка в Сан Диего." Какво означава това?
Адам Рекс
Ако искате лято в Сан Франциско, планирайте ваканцията си за есента.
Джон Лескроарт
Лос Анджелис е като по-голямата, по-грозна сестра на Сан Диего, която има херпес.
Джъстин Халпърн
"Модерните държави осъзнават, че е в техен интерес да следват общоприетите международни норми на поведение дори с цената на отказ от националния си суверенитет!" - казано на лекция на Петър Стоянов в Клуба за световна политика в Сан Франциско, 01 септември 2000.
Петър Стоянов
Съблазнен от свещеническия сан, един човек рекъл: "Дяволите да ме вземат, ако не стана свещеник."
Никола дьо Шамфор