Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Яркост"
Емоционално нямам картинна книга, илюстрирана със спомени от първите ми пет години, но външно имам впечатления, които притежават преследваща яркост, сравнима само с текстурата на сънищата, когато сънищата са бурно живи.
Е. Ф. Бенсън
Пламтящият огън прави пламъци и яркост от всичко, хвърлено в него.
Марк Аврелий
В даден момент някои конкретни форми просто са там във визията, не по-малко от цветовете и яркостите.
Волфганг Кьолер
Светостта ми се стори сладка, приятна, очарователна, спокойна, спокойна природа; което донесе неизразима чистота, яркост, спокойствие и възторг в душата.
Джонатан Едуардс
Истинският оптимист не само очаква най-доброто да се случи, но работи, за да се случи най-доброто. Истинският оптимист не само гледа от светлата страна, но тренира всяка сила, която е в него, за да произвежда все повече и повече яркост в живота си...
Крисчън Ларсън
Взех назаем неговата яркост и я използвах, за да видя пътя си, а след това постепенно, от навика да гледам света, докато той го осветява, светлината в собствения ми ум се възроди.
Джералдин Брукс
Но и те взеха яркостта. Това беше неизбежно, защото тази яркост беше измерена спрямо тази тъмнина.
Каролин Джанис Чери
Геният запазва през всичките си дни яркостта и интензивността на интереса, който едно чувствително дете изпитва в своя разширяващ се свят.
Дороти Бранд
Това, което не осъзнавах тогава, но сега знам твърде добре, е, че искрите носят в себе си желанието да бъдат освободени от бремето на яркостта. И затова вече не пиша и защо тъмнината е моята свобода и моето щастие.
Марк Странд
Не знаех, че любовта се чувства така, като превръщането в яркост.
Джанди Нелсън
Когато човек прегърне момент на възторг от миналото, или като се опитва да го възвърне, или като откаже да го пусне, как може неговата яркост да не потъмнее, да посивее от копнеж и скръб, докато дивата магия на запомнената интермедия се загуби изобщо и споменът за тъгата претендира за своето полагащо се място в съзнанието? И какво очакваме от потъналото от слънцето минало? Няма формула за повторно влизане, нищо не можем да направим, за да се даде възможност за реконструкция.
Джейн Ъркхарт