Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Файл"
Децата са щастливи, защото нямат файл в ума си, наречен "Всички неща, които биха могли да се объркат".
Мариам Уилямсън
Пишете с изоставяне и без ограничения за първа чернова. Нарежете брутално и запишете в отделни файлове на втората чернова. Добавете конфликт; не се страхувайте да накарате вашите герои да страдат. Прочетете какво обичате. Напишете това, което обичате. Любов.
Франческа Лия Блок
Файловете в iTunes - и по този начин iPod - са несъвместими с всичко останало. Приложенията на iPhone могат да се продават и качват само през магазина за iPhone - давайки на Епъл контрол над всичко, което хората слагат на устройствата, които смятат, че притежават.
Дъглас Рушкоф
Социалното инженерство използва измама, манипулация и влияние, за да убеди човек, който има достъп до компютърна система, да направи нещо, като щракване върху прикачен файл в имейл.
Кевин Митник
Удивително е какво е заровено в стари, зле дигитализирани PDF файлове, хоствани на уебсайт на произволен професор.
Рандал Мънро
Разгледах много разсекретени НЛО файлове на ЦРУ, които са очарователни, защото в Америка се случваше огромна лудост за НЛО. Има и днес, но със сигурност започна през 47-а. И към 50-те години беше в пълна сила.
Ани Джейкъбсън
За един човек организираните файлове могат да бъдат решаващ инструмент за творчество; друг човек намира вдъхновение в случайни съпоставяния.
Гретхен Рубин
Харесвам файлове. Харесва ми да редактирам CSS файл, без непременно да се налага да редактирам HTML файл. Харесва ми да решавам проблем, като замествам повреден файл с чист. Може би съм настроен по моя начин, но не смятам за затруднение да отворя папка или да заменя файл.
Джефри Зелдман
Биткойн или друга цифрова валута не се записва във файл някъде; той е представен от транзакции, записани в блокчейн-нещо като глобална електронна таблица или счетоводна книга, която използва ресурсите на голяма биткойн мрежа от равноправни партньори, за да провери и одобри всяка транзакция с биткойни.
Дон Тапскот
Нямаше изход от досадата. Просто трябваше да продължим. И все пак, всеки час монотонност беше принос към нашата стратегия за пренасяне и всеки файл, през който преминахме, беше възможност да прочетем и научим за нашия приет изходен код. Бавно, ден след ден, седмица след седмица, ние намалихме списъка с файлове, които все още трябваше да изградим.
Кен Косиенда
Много се разочаровам и се обезкуражавам като гледам как днешните млади хора ходят по улиците със своите мобилни телефони и айподи в ръце, потънали във файлове и видеоигри. Всичко това ги ограбва като личности и не им позволява да се настроят на вълните на реалния живот. Разбира се, те са свободни и могат да правят всичко, което искат, (ако изобщо можем да говорим за свобода в този случай), но свободата днес струва скъпо и аз се надявам, че те ще успеят да разберат това докато пропиляват живота си с разни електронни глупости.
Боб Дилън