Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Девственост"
В Ирландия при момичетата има избор между вечна девственост и вечна бременност.
Джордж Едуард Мур
Библиотеката е място, където можете да загубите невинността си, без да загубите девствеността си.
Джърмейн Гриър
Живеем в свят, в който да си изгубиш телефон е по-страшно, от колкото девствеността.
Меган Фокс
Загубата на девствеността беше напредък в кариерата ми.
Мадона
Хората с изгубени личности ще страдат много повече от тези със загубена девственост.
Мелина Маркета
Можеш ли да си възвърнеш тази усмивка на свободно момиче или е като девствеността - щом я загубиш, това е?
Ребека Уелс
Тогава разбрах, че има моменти, в които животът сякаш ти се случва. Това са онези моменти, върху които по-късно размишлявате, чудейки се как сте ги преживели. Получаването на инжекциите в окото ми беше такова. Такива бяха и лазерните лечения. Дори беше малко така, когато загубих девствеността си. Това са моменти, които ви променят и оформят и са толкова внушителни, че не можете да останете присъстващи за тях. Така че се изплъзвате на безопасно място в себе си и чакате бурята да отмине.
Рене Роузън
Поразен съм от красивото разстройство на поезията, вечната девственост на думите.
Теодор Рьотке
Някои писатели процъфтяват при контакта с търговията на успеха; други са покварени от него. Може би, като да загубиш девствеността си, тя не е толкова лоша (или толкова добра), колкото човек, който се страхуваше, че ще бъде.
В. С. Притчет
В политиката опитността е за предпочитане пред девствеността.
Гиньо Ганев
Изгубената популярност, както и изгубената девственост, не се възстановява.
Гонкур