Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пазач"
Международният валутен фонд е пазачът на долара в капиталистическия лагер.
Ернесто Че Гевара
Профсъюзите не трябва да бъдат кучета за политическа партия, те трябва да бъдат пазачи за интересите на своите членове.
Анди Стърн
Един от най-мощните начини за одухотворяване на дома е създаването на свещено пространство, олтар или стая, използвана само за медитация, молитва или духовно четене. ... Вашето свещено място ще се превърне в зона на високи духовни вибрации, които ще засегнат цялата къща, като по този начин ще привличат благочестиви личности. Наличието на свещено място също ще ви напомня, че домът ви принадлежи на Бог и че вие сте просто неговият пазач.
Бхакти Тиртха Свами
Интернет има наистина демократизирани идеи. Вече няма истински пазачи, защото ако имате страхотна идея и я пуснете онлайн, хората ще я намерят и тя ще излезе пред кого трябва да се представи.
Джъстин Халпърн
Само чрез вашия съзнателен ум можете да достигнете до подсъзнанието. Вашият съзнателен ум е портиерът на вратата, пазачът на портата. За съзнанието е, че подсъзнанието търси всички свои впечатления.
Робърт Колиър
В театъра на постоянна длъжност може да разчита само един човек - нощният пазач.
Талула Банкхед
Кой затвор е по-тъмен, от сърцето? Кой пазач е по-строг от теб?
Натаниел Хоторн
Мисля, че трябва да съм имал око - и ще бъда честен, надявам се: надявам се, че сега е едноок пазач на затвора и разказва своята история за това как се е опитал да продаде малко момче след сключена сделка и това момче се обърна и извади окото си - надявам се цялото му измамно лице да бъде изрязано, подаръкът ми за мръсен предател.
Анди Мълиган
Първата ми работа беше като пазач на местния стадион в града, където израснах. Имаше много прекъсвания и трябваше да карам трактор, така че беше доста добър гиг. Освен това преподавах творческо писане, занимавах се с рецензия и журналистика и се трудих като сценарист.
Оуен Кинг
Катастрофата на Грийн Хорнет остави Луи и Фил в най-отчаяната физическа крайност, без храна, вода или подслон. Но на Куаджалейн пазачите се опитваха да ги лишат от нещо, което ги е поддържало, въпреки че всичко останало беше загубено: достойнството.
Лаура Хиленбранд
Плодовете са най-здравословният плод, който предлага потенциална защита срещу рак и сърдечни заболявания, повишава имунната система и действа като пазач на черния дроб и мозъка.
Майкъл Грегър