Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Анимация"
Анимацията е особено занятие, което добре подхожда на тези, които не умеят нито да рисуват, нито да пишат. Но за сметка на това им позволява да залепят тези два полу-таланта заедно и даже да направят кариера.
Мат Грьонинг
Романтиката в анимацията е мъртва. Тя беше варварски похитена от Холмарк и Дисни, а след хомогенизирана и сега се продава нарязана на неголеми късове.
Мат Грьонинг
И претърпял част от войната, когато бях дете. Бях твърде млад, за да разбера наистина какво се случва, но едно от любимите ми парчета анимация сега е онова Сбогом синьо небе в Стената, защото това се занимава директно с този период във времето.
Джералд Скарф
Където, както при анимацията, трябва да направите серия от рисунки между тях, за да завършите движението.
Джералд Скарф
Движещите комикси са просто евтина анимация. Много евтина анимация. И аз харесвам анимацията почти толкова, колкото харесвам комикси, но не бързам да плащам за евтин хибрид от двете.
Дейв Морис
Моят ранен опит в анимацията ме научи, че да следваш някой друг не е добра идея.
Крис Меледандри
Склонни сме да забравяме, че думите сами по себе си са идеи. Те биха могли да бъдат наречени идеи в състояние на спряна анимация. Когато думите бъдат усвоени, идеите отново оживяват.
Джеймс Уеб Янг
Анимациите са най-доброто изкуство.
Анатоли Папанов
В MTV диалогът може да бъде малко по-мрачен, по-интересен и остър... анимацията е просто феноменална. Това е CGI програма, която прави цялата анимация.
Нийл Патрик Харис
Работата с компютърно генерирани изображения е, че това е изключително мощен инструмент за създаване на по-добри визуални ефекти. Но аз вярвам в абсолютна разлика между анимацията и фотографията.
Кристофър Нолан
Кризата не е в анимацията, а в държавата. Кризата е финасова и по-нататък всякаква. В момента, в който има пари, ще има и добра анимация и всичко ще е наред. Проблемът е финансов, не творчески. По принцип в нормалните страни се прави предимно комерсиална анимация и когато човек си изкара нужния му за живот доход и има добра идея, тогава се стиска малко, сяда и я реализира не за пари, а за слава. Но основната работа е комерсиалната, детска анимация, детски сериали за телевизията. Това е.
Владимир Шомов