Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Папарак"
Знам какво да направя с папараците. Аз ще правя всяка нощ в течение на три месеца ще прекарвам с известни актриси: една нощ с Холи Бери, една със Салма Хайек, след това ще се разхождам по плажа, държейки за ръка Леонардо Ди Каприо... Така ще ги подлудя.
Джордж Клуни
Мисля си, че светът би станал много по-добър, ако папараците преследваха всички тези банкери и милярдери.
Робърт Патинсън
Папараците правят това, което правят, човече. Те също имат работа.
Трейси Морган
Усещам, че имам неуговорена сделка с папараците: "Аз няма да правя нищо публично интересно, ако не сте съгласни да ме следвате."
Мат Деймън
Не, не бих искал папараците да ме следват в живота ми.
Елизабет Олсън
След като изляох от от хотела си в Ню Йорк, започна да ме преследва жена папарак, която изведнъж се спъна в нещо и падна, разбивайки си устата в асфалта. Аз се завтекох до нея и я попитах "Добре ли сте?", а тя в същото време не спря да ме снима.
Кейт Мос
Почти ударих един папарак веднъж. Удряла съм няколко души.
Сиена Милър
Спомням си, че дори първото ми впечатление за италианското кино бяха снимки на папараци, защото майка ми четеше всички тези боклучави списания с папарашки снимки.
Вим Вендерс
Папараците са ужасни създания. Не разбирам как те могат да се държат така. Ние просто искаме да създадем кино, за да радваме хората. Те правят от нашият живот сапунена опера.
Ема Стоун
Папараците са толкова много. В Лос Анджелис са цяло бедствие.
Ева Мендес
Не мога да разбера защо някои се оплакват, че папараците ги преследват постоянно. Ами тогава защо ходят да пазаруват в най-голямата тарапана по "Родео драйв"?
Пол Уокър