Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хлапе"
Никога не подценявайте решимостта на хлапе с много свободно време и малко пари.
Кори Доктороу
Е, всички харесват филмите, когато са малки хлапета.
Антъни Хопкинс
Хлапе, ще преместиш планини.
Доктор Сюс
Що за изрод е това хлапе, което се киска истерично с момичетата в съседните легла, всяко влюбено в другото, че е на същата възраст, когато останалият свят изглежда толкова стар?
Мелина Маркета
Но по това време в Холивуд беше невъзможно да се плюе, за да не удари някое красиво хлапе, което вече беше станало тийнейджърски идол и сега отчаяно се опитваше да убеди другите, че е сериозен актьор. Това беше идолът на тийнейджърите Джони Деп през онези години.
Найджъл Гудал
Аз съм фанатик на Порто. Това е моят роден клуб, за който съм се бил още от хлапе. Идеята да оглавя Порто за мен е авантюра, но все пак аз съм уверен в това, че мога да доведа до успех този клуб.
Андре Вилаш-Боаш
Знаеш ли, хлапе, етиката не е да избираш между добро и грешно; става въпрос за избор между сиво и сиво. Става въпрос за избор между два еднакво желани, но взаимно изключващи се начина на действие. Свобода или сигурност? Смелост или комфорт? Самоизследване или блажено щастие? Колона А или Колона Б?
Уил Фъргюсън
Бих искал този момент да бъде за онова хлапе там, което се чувства сякаш не се вписва никъде. Ти правиш. Остани странен. Останете различни и тогава, когато дойде вашият ред и застанете на тази сцена, моля, предайте същото съобщение.
Греъм Мур
Ние можем да имате деца, израснали в някои от най-лошите обстоятелства финансово, да живеете в някои от най-лошите гета и те успяват. Те успяват, защото фигура на възрастен, обикновено майка, може би баба, подхранва хлапето, подкрепя хлапето, защитава хлапето, насърчава хлапето да успее. Сякаш средата никога не се е случвала.
Джеймс Хекман
Има ли нещо нередно да бъдеш мюсюлманин в тази държава? Отговорът е не. Това не е Америка. Има ли нещо нередно с това, че някакво седемгодишно мюсюлманско американско хлапе вярва, че може да бъде президент?
Колин Пауъл
Погледни, хлапе! Навсякъде около вас се случват моменти! Случват се и след това ги няма!
Линкълн Пърс