Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нормалност"
Може би твоята странност е моята нормалност. Какво ще кажеш?
Ники Минаж
Докато има стена, бодлива тел и заповед за стрелба, не може да се говори за нормалност в Германия.
Хелмут Кол
Нормалност е не това, към което трябва да се стремиш. Това е нещото, от което трябва да бягаш.
Джоди Фостър
В нашето изследване на психопатологията започнахме като садисти, които се опитват да произведат аномалии. Днес ние сме психиатри, които се опитват да постигнат нормалност и хладнокръвие.
Хари Харлоу
Музиката е точно обратното на безпокойството. Той е там, за да облекчи безпокойството, да ви успокои. И просто да извадите шума от вашата биологична система. Така че, това няма да направи имунната ви система по-силна от нормалното. Според мен това, което прави, е да позволи на имунната ви система да работи с пълната сила на нормалността.
Нийл Барнард
Ничие семейство не е нормално. Нормалността е лъжа, измислена от рекламните агенции, за да накара останалите да се почувстваме непълноценни.
Клер Лазебник
В математиката два минуса при умножение дават плюс. А в живота съчетанието на две странности ражда нормалност.
Ричард Пол Еванс
Нормалността е способността на разума да се приспособява към реалноста.
Сидни Шелдън
Нормалността е само форма на безумие одобрена от мнозинството.
Танит Ли
Вашето разбиране за нормалността е различно от моето. В края на краищата, ние всички живеем в субективния свят и моят свят в момента не е и, подозирам, никога няма да бъде същият като вашия.
Али Смит
Знам, че ти казах, че трябва да се стремим към супергероизъм, но може би си прав. Може би първо трябва да се стремим към нормалността. Жалко е, че нормалността е нещо невъзможно.
Лия Томас
Поправете ме, ако греша, но не е ли изтъняла още повече тънката граница между нормалността и лудостта?
Джордж Пиърс