Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Женитба"
Бракът има четири етапа. Първо е ухажването, след това женитбата, после децата, и накрая - последния етап, без който не можете да опознаете напълно жената, е разводът.
Норман Мейлър
Любовта е чудесна игра, която започва с веселие и щастие и завършва с женитба.
Робърт Шекли
Женитба - най-големия комплимент, който мъже може да направи на жената. Обичайно той се оказва и последния.
Хелън Роулънд
Ако има ефективна противоотрова против женитбата, то това е мисълта за това, че развода не ти е по джоба.
Джак Никълсън
Женитбата е умно нещо за глупавия и глупаво за умният.
Френсис Бейкън
Има много вредни навици, жертвата на които е неспособна да каже не. Най-опасните от тях свършват или с електрическия стол или с женитба.
Робърт Бънчли
В онези дни младите звезди, мъже и жени, всички са били девици до женитбата и ако се разведат, те се връщали магически в това състояние.
Шели Уинтърс
Женитбата и семейството никога не за били за мен делото на живота ми.
Лиъм Нийсън
Женитбата, ако се разглежда правилно, макар и зло, е необходимо зло.
Менандър
До женитбата си бях опортюнист - самовлюбен, нагъл и амбициозен. Щастлив? Определено не.
Арън Тейлър-Джонсън
Бракът изглеждаше като толкова малко пространство, когато бях в него. Хареса ми сватбата. Ухажването има сюжетна линия. Но няма заговор за женитба. Просто едни и същи неща отново и отново. Същите битки, същите приятели, същите неща, които правите в събота. Повторението щеше да започне да ме достига.
Карън Джой Фаулър
До женитбата имах шест теории за възпитанието на децата. Сега имам шест деца и нито една теория.
Джон Уилмонт