Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кмет"
Кметовете на Ню Йорк са почти автоматично национални фигури.
Стивън Кинзър
Това се случваше в миналото, точно в Колумбия: имаше амнистии за всички, членове на партизаните бяха избрани за кметове, сенатори. Днес има сенатори, които са - които преди са били партизани.
Хуан Мануел Сантос
Нямах представа какво всъщност прави кметът. Имахме кметове, които бяха психически нестабилни, и други, които бяха алкохолици. Не бях нито едното, нито другото.
Йон Гнар
През 2004 година много журналисти, които смятаха, че е странно етнически германец да е кмет на румънски град, ме попитаха кое е най-голямото ми постижение в първия ми мандат. Най-важното ми постижение в първия ми мандат беше, че върнах надеждата на хората от Сибиу. И ще дам надежда и на румънците.
Клаус Йоханис
Там се научих на точност, мениджмънт, организация, на всичко това, което по-късно ще ми е необходимо като кмет на София.
Бриго Аспарухов
Кметът Борисов вече 2 г. управлява и още е по сметищата.
Анелия Атанасова
Били сме в изолация? Ако противното значи да се обединим с Манолова, Дончева и Рашков, по-добре да си стоим,,изолирани" в пълните зали. Когато всички са заедно в управлението, народът е в опозиция. Били сме и от двете страни. Еднакво силни сме! И ченгеджийските опити да ни сплашват кметовете няма да постигнат резултат. И манипулираните машини няма да ни вземат 15-ата победа.
Бойко Борисов
Да си премиер е десет пъти по-лесно отколкото да си в МВР или кмет...Имаш телефон с копчета, всеки министър ти казва каквото искаш да знаеш, никой не ти пречи.
Бойко Борисов
Ако кмет, зам.-кмет някъде надигне главица или направи нещо, го омитам веднага, но не го връщам в партията. Навънка и това е.
Бойко Борисов
Катаклизми според многоуважаваната Емел Етем се очакват. На съвещанието с кметовете тя каза, че ще има по-големи порои. Откъде й е информацията, не знам. По някакви партийни пътища, вероятно.
Минчо Празников
И напишете утре, кандидатирам се за кмет на София. Да, за София, а не Софиянски. Ще разруша всичко. Бакърджиев бутна мавзолея, аз ще разруша всичко. Ще оставя само едно поле и една къща.
Иван Славков
А то ти казвам такава хубава есен рядко се е случвала преди. Нощта се е изсипала като жълтък в паница, с една голяма оранжева луна. Пълнолуние. Свети силно и за момента сигурно сбъдна мечтата на кмета в селото ни да има улично осветление.
Добромир Славчев