Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Премиера"
Работила съм много. Не обичам да гледам себе си. Не ходя на кино, освен ако не ми се наложи да отида на премиерата.
Мелани Грифит
Да се развличаш постоянно ходейки на партита и премиери е задънена улица. Според мен, няма нищо по ужасно от човешката тълпа. Честна дума, по-добре е ходенето при зъболекар.
Мишел Уилямс
Политическият риск е труден за управление, тъй като толкова много се свежда до личния избор на политиците, независимо дали са премиери или ръководители на централни банки.
Джеймс Суровецки
Обикновено при филма е нормално сценаристът никога повече да не бъде видян, след като завърши до премиерата.
Джейн Голдман
Премиерата, подобно на земетресенията, приливните вълни, бракът и други природни катаклизми, - превъзходно зрелище, ако не ви заплашва.
Джон Баримор
Революцията е една премиера. После спектакълът пада.
Радой Ралин
Мисля, че когато правиш телевизионен сезон, започваш да го правиш, бих искал премиерата на сезона да бъде невероятна. Финалът на сезона трябва да бъде невероятен.
Марк Гугенхайм
Има хора, които са обречени на самоубийство. Знаете ли каква е статистиката? Към днешна дата една трета от самоубийствата вече са преминали през генерална репетиция и са на прага на премиерата.
Юрий Винничук
Избирателите не избират премиери; те избират представители. И мускулите на избирателите се изразяват чрез правото на техните представители да дадат своето доверие на правителствата и да го премахнат. Ако способността на представителите да дадат или премахнат доверието си е нарушена, ние вече не сме демокрация.
Джон Ралстън Сол
Неизбежна като австралийско шардоне на премиера на книга.
Ейлиш ни Гуивна
Запознах се със Спайк Лий, когато той поставяше на Бродуей «Идва Джо Дърн». На премиерата се изправих пред него и му казах: «Някой ден ще работя с теб!».
Анджела Басет
...Един от малкото честни премиери, който нищо не е крал [...] няма друг чист като него.
Юлиан Вучков