Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Развала"
Успехът не ме развали: аз и преди бях напълно непоносима.
Фран Лебовиц
Сянката от прожектора може да развали фигурата на момичето.
Одри Хепбърн
Ако сте млади и пиете много, това ще развали здравето ви, ще забави ума ви, ще напълнеете - с други думи, ще ви превърне във възрастен.
Патрик О'Рурк
Когато часовникът ви се развали, има два изхода: да го хвърлите в огъня, или да го отнесете на часовникар. Първият е по-бърз.
Марк Твен
Душата е дадена на свинското место вместо сол, че месото да не се развали.
Хризип
Всичко, което е необходимо, за да се развали магията на инерцията и разочарованието, е това: "Действай така, сякаш е невъзможно да се провалиш." Това е талисманът, формулата, правилната команда, за да обърнеш лице от провала към успеха.
Дороти Бранд
Най-сигурният начин да се развали удоволствието е да се превърне в навик.
Валентин Домил
Стресът безпощадно гаси мечтите ви и ви лишава от щастието. Това може да разруши здравето ви, да доведе до напрежение у дома и да развали плановете ви за кариера. Поразява, когато не сте в мир или не се чувствате неудобно с аспекти от живота си - и почти всичко може да го предизвика.
Найджъл Къмбърланд
Не е нищо по-малко от чудо, че съвременните методи на обучение все още не са потушили изцяло светото любопитство; тъй като това деликатно растение, освен стимулация, се нуждае главно от свобода; без това отива да се развали и разруши непременно. Много тежка грешка е да мислим, че удоволствието от гледането и търсенето може да се насърчи чрез принуда и чувство за дълг.
Питър Грей
Когато се трудиш цяла събота и цяла неделя, даже понеделникът не може да ви развали настроението.
Алесия Холидей
За да се използва повече или по-малко чиста вода, в момента се развива цяла индустрия и се оказва: първо човек прави всичко, за да развали естественото, а след това търси начини да коригира стореното. Оказва се някаква детска градина и ние наричаме това цивилизация?!?
Иван Неумивакин
Ракът се промени, аз също. Животът продължава, дори отново става нормален. Отказах да позволя на рака да развали партито ми. Има твърде много готини неща за правене, планиране и живеене.
Крис Кар