Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Грозде"
Не можете да ядете грозде наведнъж, но е много лесно, ако ги изядете едно по едно.
Жак Ромен
Ако успокоенията биха могли да притъпят болка, никой никога няма да изпадне в беда с пресоване на грозде.
Скот Линч
Само глупак се опитва да възстанови грозде от бутилка вино.
Джанет Уинтерсън
Всички трябва да правим това, което в дългосрочен план ни доставя радост, дори и да берем само грозде или да сортираме прането.
Е. Б. Уайт
Битката никога не е за грозде или маруля. Винаги става въпрос за хора.
Сесар Чавес
Очаква се замръзване да се преминаващо в наводнение. Очаква се земетресение, преминаващо в слънчево затъмнение. Сняг на места, градушка на места, кисело грозде на места.
Едуард Успенски
Мъжете са като хубавото вино. Започват като грозде и зависи от жените дали ще ги смачкат хубаво, за да се превърнат в нещо приемливо, с което може да се вечеря.
Дейв Бари
Ако гроздето е направено от вино, тогава може би ние сме думите, които казват кои сме ние.
Едуардо Галеано
Предпочитам да прекарвам времето си с производители на грозде, отколкото с актьори. Във филмовата индустрия всички пари са насочени към телевизията и глупостта на американското кино.
Жерар Депардийо
Кисело грозде, шампанското на интелигенцията.
Грегъри Бенфорд
Имам късмета да бъда това, което съм! Слава богу, не съм просто мида или шунка или мръсен буркан с кисело сладко от цариградско грозде! Аз съм това, което съм. Това е страхотно нещо.
Доктор Сюс
Понякога и лошо грозде изглежда добре.
Камило Хосе Села